* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Cadru fără lentile AR100

Număr de catalog: PA5298U-1GSK

Cadru fără lentile AR100

Cadru ce poate fi ataşat la AR100 Viewer pentru montare pentru ochiul stâng sau drept, printr-un sistem de montare pe şină pe ambele braţe. Braţele rotesc sistemul AR100 cu 30 de grade deasupra sau dedesubtul ochiului. Cadrul permite purtarea de către utilizator peste cele mai multe perechi de ochelari de vedere.

Cadru fără lentile AR100
Specificaţii produs Accesorii Locuri de achiziţionare


În prezent, nu este nicio ofertă online disponibilă.

Din păcate, nu există oferte online pentru produsul, opţiunea sau serviciul selectat. Puteţi vizita alţi parteneri locali pentru a căuta produse similare. Vizitaţi pagina noastră Locuri de achiziţionare pentru a selecta regiunea dvs.


*Reţineţi că nu toate produsele, opţiunile sau serviciile sunt disponibile în toate regiunile şi că este posibil ca termenii şi condiţiile să difere de la o zonă geografică la alta.

Toate specificaţiile de produs depind de model şi de disponibilitatea locală. Pentru a vizualiza întreaga listă de exonerări de răspundere şi de informaţii juridice privind produsele şi modelele (de exemplu, tastatura rezistentă la stropire, durata de funcţionare a bateriei etc.), faceţi clic aici