* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Dispozitive de montare pentru căşti de protecţie AR100

Număr de catalog: PA5300U-1GHM

Dispozitive de montare pentru căşti de protecţie AR100

Include dispozitive de montare pentru partea stângă şi pentru partea dreaptă, care se potrivesc cu cele mai multe căşti de protecţie standard şi UE. Se ataşează în fantele standard de montare a accesoriilor pe fiecare parte a căştii şi permite rotirea în sus a dispozitivului AR100 cu 30 de grade.

Dispozitive de montare pentru căşti de protecţie AR100
Specificaţii produs Accesorii Locuri de achiziţionare


În prezent, nu este nicio ofertă online disponibilă.

Din păcate, nu există oferte online pentru produsul, opţiunea sau serviciul selectat. Puteţi vizita alţi parteneri locali pentru a căuta produse similare. Vizitaţi pagina noastră Locuri de achiziţionare pentru a selecta regiunea dvs.


*Reţineţi că nu toate produsele, opţiunile sau serviciile sunt disponibile în toate regiunile şi că este posibil ca termenii şi condiţiile să difere de la o zonă geografică la alta.

Toate specificaţiile de produs depind de model şi de disponibilitatea locală. Pentru a vizualiza întreaga listă de exonerări de răspundere şi de informaţii juridice privind produsele şi modelele (de exemplu, tastatura rezistentă la stropire, durata de funcţionare a bateriei etc.), faceţi clic aici