* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Set de protecție împotriva ploii

Număr de catalog: PA5302U-1GWP

Set de protecție împotriva ploii

Include o pungă transparentă, un capac cu buton din cauciuc și un capac pentru conector. Setul vă ajută să vă protejați împotriva ploii dispozitivele dynaEdge DE-100 și AR100 Viewer.*

* Setul de protecție împotriva ploii este conceput să asigure o protecție de nivel IPX3 pentru dispozitivele dynaEdge DE-100 și AR100. Performanțele pot varia în funcție de mediul de utilizare. Setul de protecție împotriva ploii este conceput pentru a fi utilizat împreună cu tocul pentru dispozitivele dynaEdge DE-100.

Set de protecție împotriva ploii
Specificaţii produs Accesorii Where to Buy


În prezent, nu este nicio ofertă online disponibilă.

Din păcate, nu există oferte online pentru produsul, opţiunea sau serviciul selectat. Puteţi vizita alţi parteneri locali pentru a căuta produse similare. Vizitaţi pagina noastră Locuri de achiziţionare pentru a selecta regiunea dvs.


*Reţineţi că nu toate produsele, opţiunile sau serviciile sunt disponibile în toate regiunile şi că este posibil ca termenii şi condiţiile să difere de la o zonă geografică la alta.

All product specifications depending on model and local availability. To view full listing of product and model disclaimers and legal information (e.g. spill resistant keyboard, battery life, trademarks, etc.), please click here.