* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Despre Toshiba

Despre Toshiba
Toshiba este un lider mondial şi inovator în tehnologii înalte, un producător şi comerciant diversificat de produse electrice şi electronice avansate, care includ sisteme de comunicaţii şi informaţii, produse digitale de consum, componente şi dispozitive electronice, sisteme de alimentare, inclusiv energie nucleară, sisteme de infrastructură socială şi industrială şi aparate de uz casnic. Toshiba a fost înfiinţată în 1875, iar astăzi conduce o reţea globală de peste 740 de companii, cu 204.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări anuale care depăşesc 6,3 trilioane de yeni (86 de miliarde USD).
Mai multe informatii >


Gestionarea protecţiei mediului
Toshiba Group practică politici de mediu care promovează armonie cu Pământul, contribuind la crearea unui stil de viaţă mai prosperă pentru societate. Bazându-se pe politica de bază privind protecţia mediului, Grupul Toshiba depune eforturi pentru a promova iniţiativele de protecţie a mediului, în conformitate cu obiectivele privind protecţia mediului care stabilesc obiectivele numerice de atins şi trasează planurile voluntare de protecţie a mediului. Planurile voluntare de protecţie a mediului sunt planuri de acţiune pentru atingerea obiectivelor numerice.
Mai multe informatii >


Activităţile privind responsabilitatea socială a companiei
Principiile responsabilităţii sociale şi corporative reprezintă fundamentul companiei şi strategiei Toshiba şi acoperă filozofia şi politica, gestionarea, angajamentul celor implicaţi, performanţa socială şi calitatea de cetăţean comunitar. Aceste valori care privesc viaţa cetăţenilor, conştientizarea protecţiei mediului şi respectarea cerinţelor legale sunt strâns integrate în activităţile noastre zilnice, în calitate de cetăţean comunitar al planetei Pământ.
Mai multe informatii >


Toshiba Research Europe Ltd.
Toshiba Research Europe Ltd (TREL) din Marea Britanie este una dintre organizaţiile de cercetare şi dezvoltare globalizate la nivel corporativ fondate de Toshiba Corporation din Japonia şi se compune din două laboratoare, Laboratorul de Cercetare Cambridge (CRL) din Cambridge şi Laboratorul de Cercetare în Telecomunicaţii (TRL) din Bristol.
Cambridge Research Laboratory | Telecommunications Research Laboratory