* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
18 mai 2017
Toshiba Europe GmbH

Vulnerabilitate firmware Intel


Intel Corporation („Intel”) a anunţat că există o creştere a vulnerabilităţii privilegiilor caracteristicii de gestionare de la distanţă la anumite produse Intel, inclusiv la firmware-ul Intel® Active Management Technology. Actualizarea firmware-ului pentru produsele Toshiba este în curs de pregătire. Până când va fi disponibilă actualizarea firmware-ului, clienţilor care au un produs afectat li se recomandă să menţină dezactivată această caracteristică (vedeţi 3. Recomandări ).

1. Informaţii de securitate la Intel privind vulnerabilitatea

Intel a publicat informaţii de securitate privind creşterea vulnerabilităţii privilegiilor la firmware-ul Intel® Active Management Technology, Intel® Standard Manageability şi Intel® Small Business Technology(*) care îi poate permite unui atacator fără privilegii să preia controlul asupra caracteristicii de gestionare oferite de aceste produse.

Vedeţi detaliile pe site-ul web Intel:

https://security-center.intel.com/advisory.aspx?intelid=INTEL-SA-00075&languageid=en-fr

(*) în produsele Toshiba s-a încorporat numai „Intel® Active Management Technology”.

2. Produsele afectate

Toate produsele Toshiba lansate pe piaţă începând cu 2010 în care s-a încorporat o unitate centrală de procesare Intel® vPro™.

Vedeţi lista cu produsele pentru a stabili dacă produsul dvs. este afectat. Dacă aveţi nelămuriri, puteţi utiliza un instrument pus la dispoziţie de Intel pentru a verifica dacă produsul dvs. este afectat: https://downloadcenter.intel.com/download/26755

3. Recomandări

Actualizarea de firmware pentru produsele Toshiba va fi disponibilă la sfârşitul lunii mai 2017. Toshiba va publica pe acest site web informaţiile detaliate privind planificarea.

http://go.toshiba.com/intelsecuritynotice

Ca opţiune de reducere a riscului unui atac provenit din reţea din partea unui atacator fără privilegii, Toshiba le recomandă clienţilor să dezactiveze „Intel® Active Management Technology” respectând paşii detaliaţi pe site-ul web de mai jos:

https://downloadcenter.intel.com/download/26754


  • Informaţiile din acest document pot fi modificate fără înştiinţare.
  • Intel” este o marcă comercială a Intel Corporation în S.U.A. şi în alte ţări
  • Alte nume şi mărci pot fi revendicate ca fiind proprietatea altor deţinători.

Change is here

Dynabook Inc. (The former company name is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) and its subsidiaries were deconsolidated from Toshiba Group on October 1, 2018.

Find out more