* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

ACCES GLOBAL. PENTRU ORICINE.

Compania Toshiba este impulsionată de o dorinţă asiduă de a-şi îmbunătăţi produsele, astfel încât activităţile cotidiene ale clienţilor noştri să devină mai accesibile şi mai agreabile. Nu ne declarăm niciodată mulţumiţi de realizările anterioare. Astfel, atunci când lansăm un laptop care include cele mai recente inovaţii, puteţi avea certitudinea că deja lucrăm asiduu pentru dezvoltarea următoarei generaţii de tehnologii - şi, de asemenea, la cea ulterioară acesteia.

Acest etos este valabil pentru orice creaţie Toshiba, inclusiv acest site Web. Ne-am angajat să oferim o experienţă totală tuturor utilizatorilor săi, indiferent de incapacităţi sau limitările legate de vârstă. Prin urmare, site-ul se află într-un proces constant de evoluţie şi îmbunătăţire tehnică, în special în ceea ce priveşte accesibilitatea.

Site-ul nostru Web este conceput astfel încât să fie compatibil cu tehnologii de asistare adoptate de mulţi utilizatori Web şi să o ofere o experienţă completă utilizatorilor. Am realizat deja multe îmbunătăţiri ale site-ului nostru Web şi vom continua să optimizăm prezenţa noastră pe Web, în general.

Ne-am asigurat că site-ul nostru Web nu depinde de utilizarea niciunui dispozitiv special, adică navigarea în acesta se poate realiza utilizând o tastatură şi/sau un mouse, precum şi dispozitive de asistare cu funcţionalităţi identice acestora.

Pentru sporirea lizibilităţii, utilizatorii site-ului nostru pot ajusta dimensiunea textului în funcţie de preferinţe. De asemenea, contrastul luminozităţii culorilor dintre fundal şi prim-plan respectă normele stabilite pentru îmbunătăţirea lizibilităţii.

Culoarea nu este singura metodă utilizată pentru accentuarea unei caracteristici şi nu am utilizat niciun conţinut cu evidenţiere intermitentă care poate cauza tulburări sau efecte secundare.

Unde a fost cazul, am ataşat conţinuturi alternative care să afişeze imagini, pentru a ne asigura că vizitatorilor care nu au posibilitatea să le vizualizeze li se oferă o explicaţie a subiectului şi contextului respectiv. În unele situaţii, vom folosi tehnici de afişare care nu sunt accesibile, dar vom încerca întotdeauna să prezentăm ca alternativă pagini şi formate lizibile.

Principiile noastre privind perfecţionarea garantează continuarea îmbunătăţirii site-ului nostru Web, astfel încât să devină o experienţă totală pentru toţi utilizatorii noştri.