* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

16 februarie 2015


Stimate client:


TOSHIBA EUROPE GMBH


Trend Micro şi funcţia de protecţie pentru hard disk

Am primit informaţii privind faptul că instalarea anumitor versiuni ale software-ului de securitate Trend Micro pot dezactiva în mod nedorit funcţia Toshiba de protecţie pentru hard disk, disponibilă pe anumite computere Toshiba.1

Trend Micro a lansat o actualizare software pentru remedierea acestei probleme şi reactivarea funcţiei Toshiba de protecţie pentru hard disk. Dacă utilizaţi în prezent software de securitate Trend Micro şi aţi activat funcţia de „actualizare automată” a acestuia, componenta patch software va fi aplicată automat în sistemul dvs. Dacă preferaţi să instalaţi manual actualizarea software, accesaţi pagina de asistenţă a Trend Micro şi urmaţi instrucţiunile pentru versiunea programului software Trend Micro pe care o aveţi instalată.
Vă mulţumim că sprijiniţi în continuare compania Toshiba şi produsele sale.

Detalii suplimentare:
Computere Toshiba posibil afectate:
Computerele Toshiba cu „soluţia Toshiba de protecţie pentru hard disk”, care au instalat şi Trend Micro Internet Security v. 8.0, Trend Micro Premium Security v. 8.0 sau Trend Micro Maximum Security v. 8.0. Pentru a determina dacă computerul dvs. include „soluţia de protecţie pentru hard disk”, urmaţi instrucţiunile de aici.

Soluţie:
După cum am precizat mai sus, dacă utilizaţi software de securitate Trend Micro şi aveţi activată funcţia de „actualizare automată” a acestuia, software-ul dvs. va fi actualizat automat. Pentru a aplica manual actualizarea software, accesaţi pagina de asistenţă a Trend Micro şi urmaţi instrucţiunile pentru versiunea programului software Trend Micro pe care o aveţi instalată. Dacă indiferent de motiv, nu puteţi beneficia de funcţia de „actualizare automată” a Trend Micro (adică aţi dezinstalat deja versiunea 8.0 a software-ului de securitate în cauză etc.), aplicaţi programul de actualizare cât mai curând posibil vizitând următoarea pagină de descărcare

Programul de actualizare: 
  • Patch destinat soluţiei TOSHIBA de protecţie pentru hard disk


Informaţiile şi comunicatul furnizate aici pot suferi modificări fără să fie însoţite de o notificare.


1 „Soluţia Toshiba de protecţie pentru hard disk” asigură protecţie la impact pentru hard disk, protejându-vă unitatea hard disk a computerului împotriva daunelor potenţiale provocate de şocuri sau vibraţii neaşteptate. TOSHIBA NU GARANTEAZĂ PENTRU NICIO DAUNĂ DE DEFECŢIUNE A HARD DISKULUI.