* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
 • Puternic

  • Dacă vă deplasaţi mereu, vă este vital un laptop la fel dinamic ca dvs. Mobile şi extrem de uşoare, dar robuste, laptopurile Toshiba vă oferă puterea necesară unor afaceri flexibile – preluând şocurile şi efortul ce apar pe parcursul unei călătorii. Tecra A40-C este un bun exemplu al rezistenţei gamei noastre, cu un procesor Intel® Core™ din a şasea generaţie care îşi face datoria cu prisosinţă.

   • Faceţi o investiţie pe temen lung

    Dispozitivele noastre îmbunătăţite pentru afaceri din clasa Premium au trecut testul Highly Accelerated Life (H.A.L.T.) al institutului independent TÜV Rheinland. Testul simulează trei ani de utilizare intensă, deci aveţi siguranţa că PC-urile noastre sunt create să dureze.

   • Apăraţi-vă interesele

    Multe dintre PC-urile din gama noastră au fost supuse testului de cădere, stropire şi presare* – ceea ce înseamnă că, chiar şi în cazul unui accident, datele dvs. nu sunt afectate. Cu Toshiba, nimic nu stă în calea productivităţii

   • Protejaţi-vă datele

    Cu carcasa avansată, beneficiaţi o remarcabilă combinaţie de mobilitate şi rezistenţă. Uşoare, elegante şi foarte rezistente, reprezintă armura dvs. împotriva deteriorărilor accidentale – gama noastră devenind astfel perfectă pentru afacerile flexibile.

 • Conectat

  • Gama pentru afaceri Toshiba vă pune la dispoziţie tot ce vă trebuie pentru a prezenta, partaja, edita şi comunica cu colegii – oriunde ajungeţi pe parcursul zilei de muncă. Bucuraţi-vă de libertatea conectării fără fire sau chei hardware şi menţineţi productivitatea în orice condiţii. Cu procesorul Intel® Core™ din a şasea generaţie şi cu cea mai bună calitate a conexiunilor wireless, Portégé Z30-C întruchipează o gamă cu care nu pierdeţi niciodată legătura cu ceilalţi.

   • Accesaţi orice

    Dacă vizitaţi un client sau vă deplasaţi, nu puteţi alege întotdeauna modul de conectare. De aceea gama noastră vă oferă USB 3.0, HDMI, RGB, LAN Gigabit şi Intel® Pro WiDi** – astfel încât, orice ar fi disponibil, să puteţi accesa, crea şi partaja întotdeauna conţinutul fără o cheie hardware sau un adaptor în preajmă.

   • Durează şi mai mult

    Alegeţi o durată de viaţă a bateriei până la 15 ore** şi menţine astfel productivitatea pe tot parcursul călătoriei, chiar şi mai mult. Unele dispozitive au şi baterii cu o durată mai mare de funcţionare a bateriei, mult mai eficiente, şi care pot fi comandate în mod centralizat pentru a economisi energie, reducând semnificativ costul total al deţinerii.

   • Lucraţi fără fire

    Dispozitivele noastre pentru afaceri din clasa Premium au conexiuni wireless de cea mai bună calitate – care includ tehnologiile Bluetooth, 4G şi cea a antenei Wi-Fi duale avansate de la Toshiba** – care vă permit să vă conectaţi şi să colaboraţi fără întrerupere.

 • Fiabil

  • Ca şi Tecra Z40-C, oricare dintre laptopurile este proiectat să reducă timpii morţi, să maximizez productivitatea şi să asigure continuitatea afacerilor dvs. Am ales cu grijă fiecare element – inclusiv procesoarele Intel® Core™ din a şasea generaţie – ajungând la un procent foarte mic al defecţiunilor şi la ca mai mare încredere în produsele noastre. Astfel, aveţi siguranţa că gama aleasă de dvs. vă va recupera investiţia.

   • Pregătiţi-vă să prosperaţi

    Primind sarcina să creeze cea mai fiabilă gamă de laptopuri existentă, inginerii noştri au răspuns ca întotdeauna – prin inovaţii. Prin reducerea pieselor din interiorul laptopurilor din clasa Premium, au redus semnificativ eventualitatea unor defecţiuni.

   • Realizaţi mai multe

    Prin reducerea timpilor morţi ai angajaţilor, eliminarea costurilor pentru reparaţii şi crearea unor laptopuri cu componente interne din clasa Premium, Toshiba duce randamentul IT la un nou nivel care vă permite să realizaţi mai multe, cheltuind mai puţin.

   • Descoperiţi ce înseamnă încrederea

    Ca să împărtăşiţi încrederea noastră în laptopuri, multora dintre acestea le-am acordat garanţia noastră privind fiabilitatea. Asta înseamnă că, chiar şi în eventualitatea puţin probabilă în care unul se defectează, vă vom despăgubi în totalitate şi vă vom oferi o reparaţie gratuită***.

 • Securizat

  • Atunci când aveţi de-a face cu informaţii sensibile, aveţi nevoie de o gamă care vă protejează nu doar pe dvs., dar şi pe client, indiferent de situaţie. Creată la standarde care vor proteja chiar şi cele mai de preţ date financiare, gama noastră îi permite personalului să lucreze fără griji – chiar dacă nu se află în birou. Pentru o protecţie şi mai bună, alegeţi un dispozitiv cu procesor Intel® Core™ din a şasea generaţie, cum ar fi Portégé Z20t-C.

   • Inspiraţi încredere

    Atunci când este vorba despre securitatea datelor, mergem mai departe decât majoritatea. Suntem singurul producător care şi-a creat propriul BIOS, în cadrul companiei – ceea ce ne permite să vă oferim acces şi control ultra securizat. Am creat chiar şi un BIOS nou pentru dispozitivele cu procesoare Intel® Core™ din a şasea generaţie, care oferă caracteristici suplimentare de diagnosticare şi protecţie.

   • Respectaţi politicile interne

    Cu opţiunea de conectare cu ajutorul amprentei, laptopurile noaste din clasa Premium destinate afacerilor sunt extrem de accesibile pe mâini bune – şi practic impenetrabile pe mâini greşite. Personalul poate avea acces la materiale aproape instantaneu, simultan cu respectarea chiar şi a celor mai stricte politici de securitate.

   • Menţineţi protecţia

    Pentru a întări şi mai mult securitatea, gamele noaste avansate, îmbunătăţite, din clasa Premium, sunt dotate cu modulul TPM (Trusted Platform Module). Modulul identifică şi autentifică fără eroare hardware-ul cunoscut, împiedicând accesul altor dispozitive la date.

Sus

Un dispozitiv pentru fiecare angajat

Fiind cea mai extinsă gamă Toshiba pentru afaceri de până acum, conţine dispozitivul ideal pentru oricare membru al organizaţiei dvs. De la dispozitivul 2-în-1 ultra mobil,pentru cei aflaţi mereu în deplasare până la staţiile de lucru puternice pentru angajaţii care stau la birou, Toshiba conlucrează cu dvs. pentru a găsi PC-ul potrivit pentru fiecare specialist. Alegând PC-ul adecvat pentru fiecare angajat nu înseamnă neapărat dureri de cap în ceea ce priveşte flexibilitatea; cu o imagine comună a software-ului, cu opţiunile de alimentare şi andocare disponibile la majoritatea modelelor, flexibilitatea echipei dvs. poate fi simplă şi eficientă.
Faceţi clic pe caracteristicile de mai jos pentru a vedea care sunt produsele IT potrivite pentru dvs.

 

31,75 cm (12,5")

33,8 cm (13,3")

35,6 cm (14")

39,6 cm (15,6")

Business Premium

Caracteristici îmbunătăţite pentru afaceri +


Procesoare Intel® Core™ vPro™ Carcasă din magneziu Subţire şi uşor
Portégé Z20t Portégé Z20t-C Portégé Z30 Portégé Z30-C / Z30t-C Tecra Z40 Tecra Z40-C Tecra Z50 Tecra Z50-C

Îmbunătăţit pentru afaceri

Caracteristici avansate pentru afaceri +


Andocare normală Intel® Widi Pro LTE / 3G Testat H.A.L.T. Tastatură retroiluminată
  Portege A30-C / A30t-C Portégé A30-C / A30t-C Tecra A40-C Tecra A40-C Tecra A50-C Tecra A50-C

Avansat pentru afaceri

Caracteristici pentru afaceri +


Baterie normală Imagine software normal Drivere pentru Windows 10, Windows 8.1
şi Windows 7
Fiabilitate garantată Modul TPM Tastatură silenţioasă
  Satellite Pro A30-C Satellite Pro A30-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A50-C Satellite Pro A50-C

Afaceri


Alimentare normală Intel® WiDi BIOS în exclusivitate de la Toshiba
    Satellite Pro R40-C Satellite Pro R40-C Satellite Pro R50-C Satellite Pro R50-C
Reiniţializare tabel

Investiţia

La Toshiba, ştim cât de satisfăcător este să utilizezi dispozitive IT care funcţionează ireproşabil. Printr-o concepţie ieşită din tipare, gama noastră dedicată afacerilor furnizează toată securitatea, rezistenţa şi conectivitatea de care aveţi nevoie – pentru ca personalul dvs. să se concentreze asupra activităţilor zilnice şi excelenţei. Dispozitivele noastre sunt concepute să dureze, având şi o durată de viaţă mai lungă. Iar cu procentul extrem de redus al defecţiunilor – alături de garanţia noastră pentru fiabilitate – beneficiaţi de costuri reduse de deţinere, de recuperarea rapidă a investiţiilor şi de timpi morţi aproape inexistenţi. Descoperiţi noua noastră gamă şi şi faceţi o investiţie adecvată afacerii dvs.

Back to Top

Make IT work astăzi

Avem consultanţi IT specializaţi pentru fiecare tip şi domeniu de afaceri. Pentru a decoperi ce opţiuni aveţi într-o discuţie fără obligaţii, accesaţi linkul de mai jos.


Luaţi legătura

Ghidul Make IT work

Am creat ghidul Make IT work pentru factorii de decizie importanţi din domeniul IT. Ghidul prezintă modalitatea de depăşire a provocărilor actuale din domeniul IT, inclusiv informaţii primite de la analişti, cercetări la nivel european şi recomandări de la experţii noştri. Accesaţi linkul de mai jos pentru a descărca ghidul complet.

Descărcaţi ghidul aici

* Tastaturile rezistente la stropire contribuie la protejarea datelor dvs. împotriva vărsărilor accidentale de lichide cu un volum de până la 30 de ml, având la dispoziție 3 minute până la închiderea computerului pentru a vă salva datele. Testat la presare pentru a examina funcţionarea laptopului şi utilizarea ecranului LCD, după ce a fost plasat sub 100 kg timp de 10 secunde. Testat la cădere de la 76 cm.

**În funcţie de configuraţie.

***Pentru termeni şi condiţii, vizitaţi toshiba.eu/reliability


Intel, sigla Intel, Intel Inside, Intel Core şi Core Inside sunt mărci comerciale ale Intel Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.

Back to Top