* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Laptopul tău Toshiba nu te va dezamăgi
Dacă se strică, vei primi o reparație gratuită şi banii înapoi*
La Toshiba, avem încredere deplină în laptopurile noastre. Şi când voi cumpăraţi unul, vrem să fiţi la fel de încrezători. De aceea oferim o garanţie de fiabilitate tuturor clienţilor noştri - o promisiune că produsele noastre nu îi vor dezamăgi.

Dacă laptopul tău se strică în termen de un an de la cumpărare*, îl puteţi repara gratuit la Toshiba sau la un Furnizor de service autorizat de Toshiba. Şi, pentru că avem atât de multă încredere în fiabilitatea produselor noastre, vă oferim şi banii înapoi*.

Ne-am aflat timp de peste 30 de ani în prim-planul inovaţiilor în domeniul electronicii, fabricând produse de încredere, concepute să mărească productivitate în toate circumstanţele. Mai mult, fiecare din laptopurile noastre este supus procedurii Highly Accelerated Life Testing (HALT), care simulează trei ani de utilizare. Numai cele care trec acest test strict îndeplinesc standardele Toshiba.

PASUL 1: CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE

Cumpără un laptop Toshiba eligibil.

PASUL 2: ÎNREGISTREAZĂ-L CU UŞURINŢĂ

Înregistrează produsul pentru Garanţia fiabilităţii în termen de 30 de zile de la achiziţie.

PASUL 3: PRIMEŞTE O REPARAȚIE GRATUITĂ ŞI BANII ÎNAPOI

În cazul improbabil în care laptopul tău se strică, aplică folosind acest formular pentru a primi o reparație gratuită în baza garanţiei ŞI banii înapoi.

*Termeni şi condiţii

Descarcă Termenii şi condiţiile de aici. Găseşte detalii despre modelele eligibile aici. Toshiba îşi rezervă dreptul de a încheia această promoţie oricând şi fără notificare prealabilă. În cazul în care, în termen de un an de la cumpărare, laptopul tău se strică conform Termenilor şi condiţiilor, poţi solicita o reparare gratuită pe baza Garanţiei standard şi o rambursare a preţului de achiziţie. Solicitările pot fi făcute numai dacă laptopul a fost înregistrat în termen de 30 de zile de la achiziţie. Această Promoţie se aplică numai pentru Modelele eligibile.