* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Reliability Guarantee

Laptopul tău Toshiba nu te va dezamăgi
Dacă se strică, vei primi o reparație gratuită şi banii înapoi*

La Toshiba, avem încredere deplină în laptopurile noastre. Şi când voi cumpăraţi unul, vrem să fiţi la fel de încrezători. De aceea oferim o garanţie de fiabilitate tuturor clienţilor noştri - o promisiune că produsele noastre nu îi vor dezamăgi.

Promisiunea mărcii noastre


Dacă laptopul tău se strică în termen de un an de la cumpărare*, îl puteţi repara gratuit la Toshiba sau la un Furnizor de service autorizat de Toshiba. Şi, pentru că avem atât de multă încredere în fiabilitatea produselor noastre, vă oferim şi banii înapoi*.

Cum de suntem atât de încrezători?

Ne-am aflat timp de peste 30 de ani în prim-planul inovaţiilor în domeniul electronicii, fabricând produse de încredere, concepute să mărească productivitate în toate circumstanţele. Mai mult, fiecare din laptopurile noastre este supus procedurii Highly Accelerated Life Testing (HALT), care simulează trei ani de utilizare. Numai cele care trec acest test strict îndeplinesc standardele Toshiba.

PASUL 1

CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE
Cumpără un laptop Toshiba eligibil.

PASUL 2

ÎNREGISTREAZĂ-L CU UŞURINŢĂ
Înregistrează produsul pentru Garanţia fiabilităţii în termen de 30 de zile de la achiziţie.


Înregistrează-ţi noul laptop acum

PASUL 3

PRIMEŞTE O REPARAȚIE GRATUITĂ ŞI BANII ÎNAPOI
În cazul improbabil în care laptopul tău se strică, aplică folosind acest formular pentru a primi o reparație gratuită în baza garanţiei ŞI banii înapoi.


Solicită rambursarea

Change is here

Dynabook Inc. (The former company name is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) and its subsidiaries were deconsolidated from Toshiba Group on October 1, 2018.

Find out more