* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Actualizări de securitate pentru „TOSHIBA Service Station”


Problemă


Toshiba Europe GmbH (Toshiba TEG) a lansat o actualizare importantă pentru a remedia vulnerabilităţile securităţii de la Toshiba Service Station. Toshiba le recomandă tuturor utilizatorilor afectaţi să îşi actualizeze imediat software-ul PC-urilor conform descrierii de mai jos pentru a rezolva aceste vulnerabilităţi ale securităţii.

Sumar


Vulnerabilităţile securităţii pot permite accesul neautorizat la sistemul registry al PC-ului afectat. Versiunile de software afectate:
TOSHIBA Service Station pentru Windows 7/Windows Vista/Windows XP: V2.2.14 şi versiunile anterioare sau versiunea 3.0.0.0
TOSHIBA Service Station pentru Windows 8/Windows 8.1/Windows 10*: De la V2.2.14 până la 2.6.15 sau de la V3.1.0.0 până la V3.1.1

*De la V2.2.15.0 şi versiunile ulterioare până la versiunile anterioare versiunii V2.3.0 sau de la V3.0.1.0 până la V.3.1.0.0 în Windows 10 cu upgrade de la Windows 7 nu sunt incluse.
Metoda de stabilire a versiunii de Service Station instalate pe PC poate varia în funcţie de sistemul de operare instalat. Vedeţi mai jos informaţiile suplimentare.

Rezolvare


Actualizarea cu ultima versiune de Toshiba Service Station va rezolva vulnerabilităţile securităţii.
Pentru instrucţiuni detaliate privind metoda de stabilire a versiunii de Toshiba Service Station instalate pe PC, consultaţi „Cum stabiliţi dacă software-ul Toshiba Service Station este instalat pe PC” în secţiunea intitulată „Instrucţiuni”.
Pentru instrucţiuni detaliate privind modul de instalare şi actualizare cu cea mai recentă versiune de Toshiba Service Station, consultaţi „Instrucţiuni de instalare” în secţiunea intitulată „Instrucţiuni”.

Informaţii suplimentare


Această vulnerabilitate a securităţii se aplică numai pentru TOSHIBA Service Station V2.2.14 şi versiunile anterioare sau pentru versiunea 3.0.0.0 (Windows7/Windows Vista/Windows XP) sau pentru versiunile de la V2.2.14 până la 2.6.15 sau de la V3.1.0.0 până la V3.1.1 (Windows 8/Windows 8.1/Windows 10).
Dacă software-ul Toshiba Service Station nu este instalat pe PC, nu sunteţi afectat şi nu este nevoie de alte măsuri.

Instrucţiuni

Metodă de instalare recomandată
Actualizare automată
  1. Salvaţi ceea ce lucraţi şi închideţi aplicaţiile deschise.
  2. Porniţi software-ul Toshiba Service Station astfel:
   a. Windows 10: Apăsaţi pe tasta Windows pentru a deschide meniul Start şi apoi căutaţi software-ul Toshiba Service Station în Toate aplicaţiil
   b. Windows 8 şi 8.1: Apăsaţi pe tasta Windows şi tastaţi Service Station
   c. Windows 7 şi Vista: Apăsaţi pe butonul Start şi căutaţi fişierul de program Toshiba Service Station.
  3. După ce aţi deschis Toshiba Service Station, faceţi clic pe butonul denumit „Căutare actualizări”
  ServiceStatstion1
  -SAU- (în funcţie de versiunea de Toshiba Service Station)
  ServiceStatstion2

  4. Faceţi clic pe Instalare.
  5. Faceţi clic pe butonul Start atunci când se afişează fereastra TOSHIBA Service Station.
  6. Faceţi clic pe Da dacă se afişează ferestra Control cont utilizator.
  7. Urmaţi instrucţiunile afişate pentru a finaliza instalarea.

Metodă alternativă de instalare

Actualizare manuală

Metoda de stabilire a versiunii de Service Station instalate pe PC poate varia în funcţie de sistemul de operare instalat. Urmaţi instrucţiunile pentru sistemul dvs. de operare.

Cum stabiliţi dacă software-ul Toshiba Service Station este instalat pe PC


Windows 10
  1. Apăsaţi pe [tasta Windows] + X, apoi selectaţi „Programe şi caracteristici” în fereastra de dialog apărută.
  Programs10

  2. Dacă nu vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor, NU trebuie să mai continuaţi.
  3. Dacă vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor şi versiunea instalată este de la V2.2.14 până la 2.6.15, faceţi clic aici sau versiunea este de la 3.0.0.0 până la 3.1.1, faceţi clic aici pentru descărcare şi urmaţi instrucţiunile care se vor afişa pe ecran. Puteţi vizualiza numărul versiunii făcând clic o dată cu butonul stâng de pe mouse pe TOSHIBA Service Station.

Windows 8.1 şi Windows 8
  1. Deschideţi meniul Start trăgând cu degetul pe ecran dinspre marginea din dreapta, jos şi atingeţi Start
  . 2. Atingeţi Setări.
  3. Accesaţi Dezinstalare sau modificare program în Panou de control Windows.
  Programs8
  4. Dacă nu vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor, NU trebuie să mai continuaţi.
  5. Dacă vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor şi versiunea instalată este de la V2.2.14 până la 2.6.15, faceţi clic aici sau versiunea este de la 3.1.0.0 până la 3.1.1, faceţi clic aici pentru descărcare şi urmaţi instrucţiunile care se vor afişa pe ecran. Puteţi vizualiza numărul versiunii făcând clic o dată cu butonul stâng de pe mouse pe TOSHIBA Service Station.

Windows 7
  1. Accesaţi Dezinstalare sau modificare program în Panou de control Windows.
  Programs7

  2. Dacă nu vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor, NU trebuie să mai continuaţi.
  3. Dacă vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor şi versiunea instalată este V2.2.14 sau anterioară, faceţi clic aici sau versiunea 3.0.0.0, faceţi clic aici pentru descărcare şi urmaţi instrucţiunile care se vor afişa pe ecran. Puteţi vizualiza numărul versiunii făcând clic o dată cu butonul stâng de pe mouse pe TOSHIBA Service Station.

Windows Vista/XP
  1. Accesaţi Dezinstalare sau modificare program în Panou de control Windows. (Windows Vista)
  ProgramsVista
  -SAU- (Windows XP)
  ProgramsXP
  2. Puteţi vedea numărul versiunii în fereastra detaliilor. (Dacă utilizaţi Windows Vista, accesaţi fereastra detaliilor din panoul Organizare, Aspect şi Detalii.)
  ProgramsVista2
  3. Dacă nu vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor, NU trebuie să mai continuaţi.
  4. Dacă vedeţi software-ul Toshiba Service Station în lista programelor şi versiunea instalată este V2.2.14 sau anterioară, faceţi clic aici sau versiunea 3.0.0.0, faceţi clic aici pentru descărcare şi urmaţi instrucţiunile care se vor afişa pe ecran. Puteţi vizualiza numărul versiunii făcând clic o dată cu butonul stâng de pe mouse pe TOSHIBA Service Station.