* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

INFORMAŢII IMPORTANTE PRIVIND SIGURANŢA


Toshiba anunţă programul de înlocuire voluntară a cablurilor de alimentare cu c.a. la anumite PC-uri notebook


Pe 25 noiembrie 2014, Toshiba Europe GmbH („Toshiba”) a anunţat un program de înlocuire voluntară a cablurilor de alimentare cu c.a. vândute împreună cu anumite computere notebook Toshiba fabricate şi/sau înlocuite în cursul unei reparaţii. Momentan, nu se poate exclude faptul că anumite cabluri de alimentare cu c.a. eventual afectate se pot supraîncălzi sau pot provoca un incendiu.

Toshiba oferă gratuit cabluri de schimb pentru cablurile de alimentare cu c.a. eventual afectate.

Cablurile de alimentare cu c.a. care fac parte din acest program de înlocuire voluntară au marcajul „LS-15” pe porţiunea de cablu care se conectează la adaptorul de alimentare şi se încadrează într-o perioadă limitată de producţie care se poate identifica cu ajutorul numărului de serie al notebookului. Vedeţi fotografia de mai jos în care este prezentată amplasarea marcajului „LS-15”.

Cablurile de alimentare de la rețeaua de c.a. care nu au marcajul „LS-15” nu fac obiectul acestui program de înlocuire.

cablu de alimentare

Pentru a afla dacă PC-ul livrat cu cablu de alimentare cu c.a. sau cablul de alimentare cu c.a. înlocuit se încadrează în acest program de înlocuire voluntară, vizitaţi următorul site web Toshiba https://extranet.toshiba-tro.de/ro-RO/acreplacement.aspx şi respectaţi instrucţiunile pentru a vă înregistra şi primi gratuit un cablu de alimentare cu c.a. de schimb.

În cazul în care cablul de alimentare cu c.a. se încadrează în programul Toshiba de înlocuire voluntară, trebuie să deconectaţi imediat PC-ul de la alimentarea cu c.a. şi să aşteptaţi cablul de alimentare cu c.a.de schimb. Între timp, puteţi utiliza în continuare PC-ul alimentat de baterie.

Luaţi legătura cu cu centru de contact Toshiba pentru orice întrebare referitoare la acest program voluntar de înlocuire. Pentru a găsi cel mai apropiat centru de contact, utilizaţi baza de date ASP globală şi selectaţi ţara respectivă http://www.toshiba.eu/innovation/generic/ASP_SUPPORT/.