* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Hard Drives

STOCARE MOBILĂ PENTRU VIEŢI MOBILE

Cu unitatea SSD wireless Canvio AeroMobile, salvarea conţinutului media în deplasări este mai simplă ca niciodată. Eliberaţi-vă din restricţiile de stocare ale smartphone-ului, tabletei sau altui dispozitiv mobil încărcând wireless conţinut media pe unitatea dvs. Canvio AeroMobile – şi salvaţi mai multe fotografii şi înregistrări video ca niciodată. De asemenea, vă puteţi accesa conţinutul media salvat atunci când călătoriţi redându-l în flux de pe unitatea Canvio AeroMobile pe până la opt dispozitive conectate.Mai multe informații

VITEZĂ MAXIMĂ CU TRANSFERJET™

TransferJet™ este o tehnologie de proximitate nouă, fără fir, care combină transferul la viteza ridicată de 560 Mbps cu funcţionarea extrem de simplă, cu atingerea între dispozitive şi cu o conexiune sigură. Transferaţi simplu cu „Touch and Get” – de pe Android™ pe Apple, de pe smartphone pe laptop şi multe altele!

10 GO DE STOCARE GRATUITĂ ÎN CLOUD ŞI SOFTWARE DE ACCES LA DISTANŢĂ

Obţineţi GRATUIT 10 GO de stocare în cloud şi software de acces la distanţă cu unităţile de hard disk selectate şi accesaţi-vă datele oricând doriţi de pe smartphone, tabletă sau alte dispozitive mobile. Pur şi simplu conectaţi-vă la unitatea dvs. Toshiba Canvio Premium, Canvio Premium for Mac, Canvio Slim, Canvio Slim for Mac sau Canvio Connect II în reţeaua dvs. rezidenţială pentru acces wireless simplu la domiciliu sau în călătorii.