* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Accesorii PC Toshiba

Optimizaţi-vă experienţa pe PC cu accesorii pentru laptopuri şi tablete Toshiba. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei genţi de transport, a unui monitor extern, a unei extensii de memorie sau a unei soluţii de andocare, Toshiba are un accesoriu perfect pentru laptopul sau tableta dvs. Toshiba. Faceţi clic aici pentru a afla mai multe.

Mai multe informatii

PORTALUL PENTRU SERVICII TOSHIBA

Gestionaţi datele cele mai importante! Securizaţi şi protejaţi produsul Toshiba şi datele valoroase. Cu gama noastră largă de servicii profesionale şi de asistenţă pentru produse nu mai există daune sau defecţiuni neprevăzute. Indiferent dacă doriţi să prelungiţi garanţia standard, să faceţi upgrade pentru nivelul de asistenţă sau să preveniţi pierderea datelor, noi ne concentrăm în fiecare clipă asupra necesităţilor dvs.

Apasă aici pentru a afla mai multe.

Mai multe informatii

Laptopuri pentru acasă

Familia Toshiba Satellite oferă performanţe generale excepţionale pentru utilizarea acasă, incluzând laptopuri destinate utilizării pentru activităţi cotidiene obişnuite, până la dispozitive pentru divertisment de ultimă generaţie. Procesoare puternice, grafică avansată, afişaje uluitoare, unităţi integrate cu posibilitate de reinscripţionare Blu-ray™ sau DVD şi difuzoare integrate de înaltă performanţă se îmbină cu extraordinara calitate Toshiba într-un pachet excepţional. Fie că sunteţi pasionat de jocurile video, fie vă plac filmele HD ori doar vă doriţi un laptop pentru navigarea zilnică pe Internet, căutarea a luat sfârşit: gama Satellite de la Toshiba le oferă pe toate.

Laptopuri pentru jocuri

Dacă sunteţi pasionat de multimedia sau de jocuri video aveţi nevoie de putere extremă, iar gama Qosmio de la Toshiba vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie. Procesoarele de mare putere, grafica dedicată extremă şi tehnologia de vârf a ecranelor de la Toshiba vă oferă o redare incredibilă a discurilor Blu-ray Discs™ şi a celor mai recente jocuri PC, împreună cu sunetul captivant graţie difuzoarelor create de experţii audio de la Harman Kardon®.

Laptopuri pentru mediul de afaceri

Gama noastră pentru afaceri cuprinde laptopuri pentru cei mai exigenţi profesionişti în afaceri. Fie că doriţi un laptop subţire şi uşor, un computer pentru mediul de afaceri de înaltă performanţă ori un înlocuitor fiabil al desktopului, puteţi fi sigur că veţi găsi laptopul perfect pentru afaceri, care nu vă va dezamăgi. Fie că sunteţi la birou ori în deplasare, puteţi conta pe laptopurile Toshiba care vă oferă o experienţă de o calitate excepţională în privinţa utilizării soluţiilor de calcul mobile.

Opţiuni PC şi accesorii

Dotaţi-vă laptopul cu accesorii opţionale de la Toshiba - hard diskuri externe, soluţii de andocare dedicate şi universale şi genţi de transport.

Servicii Toshiba

Aţi luat vreodată în considerare îmbunătăţirea sau extinderea protecţiei pentru laptopul sau pentru produsul dvs. digital? Serviciile Toshiba vă pot ajuta să vă protejaţi investiţia în produse. Oferta noastră de servicii include extinderea garanţiei, recuperarea datelor, preluare şi returnare, reparare la sediul clientului şi multe altele.