* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Notificare

Notificare privind modificările interfeţei de utilizator Toshiba la televizoarele inteligente Toshiba şi playerele Blu-ray

Interfaţa de utilizator inteligentă de la Toshiba va fi actualizată pe 1st september 2016 pentru a reînnoi designul şi experienţa utilizatorului. Ca urmare a acestei reînnoiri, Toshiba a decis să renunţe la funcţia MediaGuide bazată pe web. Pentru utilizatorii televizorului care doresc în continuare să vadă informaţiile programului electronic, acesta poate fi accesat apăsând pe butonul „Guide” de pe telecomandă

Reţineţi: imaginea prezentată are doar scop ilustrativ, aplicaţia efectivă poate să varieze.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Notificare

Notificare privind retragerea tuturor aplicaţiilor pentru televizoarele Smart, Cloud şi playerele Blu-ray din magazinul iTunes şi Google Play.

Începând cu 8 decembrie 2015, Toshiba a decis să retragă următoarele aplicaţii gratuite, disponibile în magazinul iTunes şi Google Play. Acestea sunt aplicaţii suplimentare pentru televizoarele Toshiba şi playerele Blu-ray pentru control de pe dispozitivele de tip smartphone şi tabletă.

Magazinul iTunes
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide
  • Toshiba Cloud TV
Google Play
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide
Puteţi utiliza în continuare aceste aplicaţii descărcate pe dispozitivul dvs. Dar, dacă le dezinstalaţi, nu le veţi mai putea descărca după această dată.

Din cauza retragerii acestei aplicaţii, reţineţi că orice actualizare ulterioară pentru iOS/ Android poate duce la limitarea funcţionalităţii.

Ne cerem scuze faţă de utilizatori pentru orice eventuală neplăcere.

Vă mulţumim pentru înţelegere.